24-11-30 Munayki rit 1 och 2 i Hammarby Bygdegård

Nu kommer Munaykiutbildningen i ett nytt format!

Här är lösningen för dig som inte kan ta ledigt från jobbet för att delta i en femdagarskurs, eller tycker att du inte kan vara hemifrån under 5-6 dagar.

Under vinterhalvåret kommer Munaykikursen att delas upp på fem tillfällen:
2 dagar gånger 5 = 2 riter åt gången/per helg. En utbildning som sträcker sig över ett halvår med gott om tid att integrera och jobba vidare hemma.

Tillfälle nummer 1 är 30/11 – 1/12 i Hammarby Bygdegård utanför Nora.

Hammarby är en rustik och hemtrevlig gård med brädgolv och öppen spis.
(Bilden ovan är från Nyhyttan, vår avslutningshelg, The Rite of the Womb – därav de röda kläderna).
I Hammarby finns även ett rymligt kök och här serveras de 5 måltiderna av Ylva Eliasson och Margareta Lindman.

Enklare övernattning kan ordnas. På övervåningen finns plats för 10 st i 2 st fyrbäddsrum (våningssängar) för 200 kr per bädd och natt) plus en bäddsoffa för 2.
Det finns också tvåbäddsrum på Nora golfbana, 4 minuter med bil från kursplatsen för ca 700 kr per natt (350 kr om du delar). Bor du i Nora, Örebro med omnejd, kan du åka hem om det passar dig bättre.

Den första helgen startar vi på lördag morgon med gemensam frukost klockan 9.00. Därefter följer teori om qeroschamanism, vi fokuserar extra på ormen i söder, lär oss att öppna sacred space och wiracocha, sjunger mantran och medicinesongs, aktiverar altaret, går ner till ån och gör en vattenceremoni, ger Healers Rite och Bands of Power, de första två av de fem ”foundational rites”, samt gör yogaaktiveringar av dessa. På lördagskvällen har vi en liten eldceremoni som avslutas ca 20.30.

Söndagsmorgonen startar med yoga 7.30.
Om du bor en bit ifrån och inte ligger kvar, så kan du ju komma direkt till frukost 9.00 om du vill.

Det här är ett nytt koncept och det har kommit till p.g.a. att några har tyckt att det har varit mycket att ta in under 5 dagar och att man behöver smälta och integrera mellan riterna (medan andra tycker att 5-dagarsformatet är toppen).

Det gläder mig att nu kunna prova detta och även du som deltar kan prova dig fram. Du behöver inte boka upp dig för alla fem gånger utan kan vara med första helgen och se om du sedan vill fortsätta.

Följande datum är:
11-12 januari Harmony Rite och Seer´s Rite
22-23 februari Daykeeper´s Rite och Wisdomkeeper´s Rite
22-23 mars Earthkeeper´s Rite och Starkeeper´s Rite
19-20 april Creator´s Rite och Rite of the Womb

Detta format blir också lite billigare än 5 – dagarsformatet.
Kostnad: 2800 kr per tillfälle (200 kr extra om du sover kvar på gården, 350 kr om du sover kvar i dubbelrum på golfbanan).
I priset ingår kursavgift samt 5 mål mat (priset är detsamma även om du skippar något mål) samt splittad lokalhyra 4000 kr per helg.

Varmt välkommen med din anmälan, så snart som möjligt, jag har bokat in de 5 datumen i Hammarby, och bara väntar på din ankomst.
Jag tänker mig högst 12 deltagare, så vänta inte för länge

Varmt välkommen